EVOTRAFFIC, helppokäyttöinen liikenteen laskuri ja analysointilaite

EVOTRAFFIC on tarkka ja tehokas ajoneuvolaskuri, jolla voidaan analysoida liikennemalleja kunnassasi. Liikennetietoja keräämällä voit arvioida tien käyttöä tietyin ajanjaksoin, jolloin voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä tien parantamisesta ja arvioida paikallisiin asukkaisiin vaikuttavaa melusaastetta.

EVOTRAFFIC voi kerätä esimerkiksi seuraavia tietoja: 

 • Yksityiskohtaiset liikennetilastot: läpikulkujen määrä, nopeudet ja luokittelu ajoneuvotyypeittäin molempiin suuntiin.
 • Suurin tarkkuus putkitunnistuksen ansiosta (ei kalibrointia).
 • Kattava ja helppokäyttöinen tietojenkäsittelyohjelmisto

Onko sinulla kysyttävää? Tarvitsetko tarjouksen?

Ota yhteyttä

EVOTRAFFIC Liikennelaskuri lyhyesti

Tämän työkalun avulla voidaan tarkistaa liikennevirta ja liikenneväylien sujuvuus. Putkilaskenta on tunnettu tarkkuudestaan, joten tuotettujen tietojen avulla liikennettä voidaan analysoida ja mitata yksityiskohtaisesti. Näin paikallisviranomaiset voivat tunnistaa teiden mustat pisteet ja määrittää, missä kaupunkien kehittämistoimet olisi toteutettava liikenneongelmien ratkaisemiseksi ja liikenneturvallisuuden lisäämiseksi.

EVOTRAFFIC erottaa toisistaan neljä ajoneuvoluokkaa, mikä mahdollistaa analyysien tarkentamisen huomattavasti.

 

      HELPOSTI ANALYSOITAVAT TILASTOT

      • EVOTRAFFICin tuottamat erilaiset tilastot antavat tarkan ja helposti tulkittavissa olevan kuvan tieliikenteestä.
      • Automaattisen raportoinnin ansiosta palveluntarjoajaa ei tarvitse kutsua tarkistamaan laskentaa.

      RÄÄTÄLÖITY PAIKKAKUNTIEN KÄYTTÖÖN

       Koska laskurilla on 6 kuukauden toimintakyky ja 2 miljoonan akselin tallennusmuisti, kaikilla yhteisöillä on resurssit toteuttaa omat laskentakampanjansa.

        NOPEA JA HELPPO ASENNUS 


         EVOTRAFFIC -putket on helppo asentaa tielle mukana toimitettujen 4 naulan avulla. Laskuri on pystytetty ja täysin toimintakunnossa 30 minuutissa.

          Täydelliset ja luotettavat tilastot, helppokäyttöinen

          EVOTRAFFICin mukana tuleva ohjelmisto tuottaa täydellisiä, helposti tulkittavia raportteja, jotka eivät edellytä ulkopuolisen palveluntarjoajan käyttöä. Tilastot luokitellaan kolmeen eri luokkaan:

          • ajoneuvojen lukumäärä aikaväliä kohti
          • ajoneuvot jaetaan neljään luokkaan: kaksipyöräiset ajoneuvot, kevyet ajoneuvot, kuorma-autot ja muut 3,5-19 tonnin painoiset ajoneuvot, raskaat ajoneuvot.
          • keski- ja enimmäisnopeudet

          Laskenta suoritetaan ilmavirtausten perusteella, jotka aiheutuvat pyörien kulkemisesta ilmaletkujen yli, mikä mahdollistaa tarkkojen tietojen mallintamisen.

          Yhteisöjen tarpeisiin suunniteltu laite

          Kahden miljoonan akselin tallennuskapasiteetti mahdollistaa laskentakampanjoiden toteuttamisen riittävän pitkän ajanjakson ajan, jotta saadaan realistinen kuva liikenteestä.

          EVOTRAFFIC on erittäin kevyt (1,1 kg) ja pienikokoinen (240 x 120 x 48 mm), joten sitä voidaan siirtää helposti ja se jää huomaamatta tienvarressa. Lisäksi sen litiumakku antaa sille keskimäärin 6 kuukauden toimintakyvyn.

          Helppo ja turvallinen asennus ja kytkentä

          Asenna putket ajoradalle, kytke ne yksinkertaisesti laatikkoon ja aseta ne laskennan aloittamista varten.

          On olemassa 3 tapaa kiinnittää turvallisesti laskurin ilmaletku:

          • kiinnitetään maahan ruuveilla tai nauloilla;
          • ketjutettu kiinteän kiinnityspisteen (pylväs, puu jne...) ympärille;
          • pylvään juuressa kiinnittimillä.

          Vieläkö sinulla on epäilyksiä?

           

          Ota yhteyttä

          Tämän liikennelaskurin edullinen hinta tekee siitä lupaavan investointikohteen, eikä ulkopuolista tahoa tarvita suorittamaan laskenta ja arvioimaan liikennöinti alueella. 

          Tuotteen helppokäyttöisyys tekee siitä myös täysin itsenäisen, kun se on asennettu ajoradan poikki, joten voit itsenäisesti lukea ja analysoida tietoja.

          Tuote on suunniteltu kannettavaksi! Se asennetaan paikkaan tietyksi ajaksi, kahden päivämäärän väliseksi ajaksi. Sen jälkeen tiedot voidaan hakea suoraan laitteesta tämän ajanjakson päätyttyä, joko käyttöpaikalla tai toimistossa. Tämän jälkeen EVOTRAFFIC voidaan siirtää toiseen paikkaan, jos niin halutaan.

          Putket reagoivat ajoneuvojen puhaltamaan ilmaan, kun ne kulkevat ohi. Tämä tekee niistä paljon tarkempia, joten niiden tiedot ovat luotettavampia. Lisäksi kaikki liikkuvat ajoneuvot otetaan huomioon, toisin kuin esim. antenni, sillä se ei esimerkiksi huomioi kuorma-auton perässä lähellä seuraavaa autoa.

          Onko ajoneuvojen luokittelusta hyötyä?
          Luokittelun avulla voit määritellä tarkasti tarvittavat kunnassa tehtävät parannukset ja perustella mahdolliset haettavat tuet. Jos esimerkiksi EVOTRAFFIC laskee merkittävän määrän raskaita tavarankuljetusajoneuvoja tiellä, paikallisviranomaiset tietävät, että että asfaltin on oltava kestävämpi tässä kohdassa, joten nämä parannukset voidaan laskea talousarvioon.