EVOFLASH, vilkku joka lisää älyä vanhoihin liikennemerkkeihin

Ajan myötä tienkäyttäjät eivät enään huomaa liikennemerkkejä, jotka he säännöllisesti ohittavat. Voit vahvistaa liikennemerkkien vaikutusta tällä vilkkuvalla valolla, joka aktivoituu vain, kun ajoneuvo havaitaan.

  • ajoneuvon havaitseminen ylinopeutta ajettaessa
  • mukautuu kaikkiin kannattimiin: yleismallinen kiinnitys sekä aurinkoenergian mahdollistama riippumattomuus virtalähteistä.

Onko sinulla kysyttävää? Tarvitsetko tarjouksen?

Ota yhteyttä

EVOFLASH älyvilkku lyhyesti

Kun EVOFLASH on sijoitettu kyltin yläpuolelle, se syttyy asetusten mukaisesti - joko ajoneuvon lähestyessä, tai kun nopeusrajoitus ylitetään. Tunnistaminen tapahtuu vilkun sisällä sijaitsevan Doppler-antennin avulla 100 metrin etäisyydellä, jolloin laitteen vaikutus olisi mahdollisimman suuri.

Nopeusanturi takaa laitteen tehokkuuden antamalla kuljettajalle voimakkaan hälytyksen ylinopeudesta.

 

Vaikuttaa tehokkaasti autoilijoihin

  • 2 säädettävää toimintatilaa
  • Tehokas ja energiatehokas LED-tekniikka

Helppo asentaa

  • Yleismalliset kiinnikkeet, jotka voidaan sovittaa kaikkiin olemassa oleviin pylväisiin ja kyltteihin.
  • Aurinkopaneelin ja integroidun 12 V:n akun ansiosta se on täysin itsenäinen ympäri vuoden.

Kestävä

  • Valmistettu erittäin tiheästä polykarbonaattihartsista.
  • IP65 vesitiivis kotelointi
  • 2 vuoden takuu

Lisääntynyttä tehokkuutta kahden toimintatilan avulla

EVOFLASH on varustettu tehokkaalla LED-optiikalla, jonka halkaisija on 140 mm ja joka takaa, että autoilijat eivät voi olla huomaamatta sitä. Neljä vilkkumisnopeutta voidaan asettaa helposti kotelon sisällä olevan valintakytkimen avulla.

Vilkkuvalo toimii kahdella tavalla: se voidaan laukaista ajoneuvon lähestyessä, tai vain ylinopeutta ajettaessa.

Helposti sovitettavissa olemassa oleviin asennuksiin

EVOFLASH on suunniteltu vahvistamaan olemassa olevien opasteiden toimintaa. Siksi se voidaan asentaa mihin tahansa pylvääseen tai valaisinpylvääseen. Sopeutus-/jatkosarjan avulla se voidaan kiinnittää helposti ja turvallisesti.

Aurinkoenergiansa ansiosta EVOFLASH on myös täysin itsenäinen ja voi toimia missä tahansa. 20 Watin aurinkopaneeli ja 12V7Ah akku riittää pitämään vilkun toiminnassa ympäri vuoden.

Suunniteltu pitkäaikaiseen käyttöön

Erittäin tiheä polykarbonaattihartsirakenne ja IP65-luokan vesitiivis kotelo tekevät EVOFLASHista kestävän laitteen.

Se on säänkestävä, UV-kestävä ja kestää kaikenlaista korroosiota. Kuten kaikilla Elan Cityn tuotteilla, myös sillä on 2 vuoden takuu osille ja työlle.

Onko sinulla vielä kysyttävää?

 

TUTUSTU USEIN KYSYTTYIHIN KYSYMYKSIIN!
EVOFLASH voidaan asentaa mille tahansa pinnalle. Voit sijoittaa sen kaikkien tavallisten liikennemerkkien yhteyteen

Asetuksien määrittäminen on yksinkertaista. Se tapahtuu valitsimella, joka sijaitsee kotelon sisällä. Voit helposti valita kynnysnopeuden, joka käynnistää vilkkumisen: joko viittaat voimassaolevaan nopeusrajoitukseen tai ohjelmoit vilkkumisen käynnistymisen niin alhaiseksi, että lamppu vilkkuu jokaisella ohituskerralla. Vilkun nopeutta voidaan säätää neljällä eri tavalla.
Onko tämä oikeasti tehokas?

Kyllä, tämän järjestelmän etuna on, että se auttaa autoilijoita muuttamaan tapojaan ja valvomaan omaa nopeuttaan. Voit säätää nopeutta jolloin valo vilkkuu ja ennen kaikkea se laukeaa vain, kun ajat ylinopeutta. Tämä vahvistaa tehokkaasti olemassa olevia opasteita ja haastaa kuljettajan muuttamaan käyttäytymistään.